Konfirmationsfesten og alt hvad du skal bruge

Konfirmationsfesten og alt hvad du skal bruge

10. marts 2022 0 Af admin

Så dit barn bliver konfirmeret, og du vil holde en fest til ære for det? Her er alt, hvad du behøver at vide om planlægning af en konfirmationsfest! Vi vil diskutere dekorationer, mad og andre vigtige detaljer. Lad os komme i gang!

Find et gennemgående tema

En af de første ting, du skal gøre, er at beslutte dig for et tema for festen. Det kan være baseret på dit barns interesser eller blot noget, som du synes vil se godt ud. Når du har et tema i tankerne, kan du begynde at planlægge dekorationerne. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, kan du prøve at søge inspiration på nettet eller blade.

Balloner er altid en god idé

Uanset hvilket tema du vælger, er balloner altid en god dekoration. De kan bruges til at dekorere stedet eller som en del af en photo booth-opsætning. Du kan også bruge dem til at lave sjove lege, som børnene (og de voksne!) kan hygge sig med.

Borddekorationer

Du skal også tænke på bordpynt til den kommende konfirmation. Du kan vælge et enkelt tema som blomster eller blade, eller du kan vælge noget mere festligt som stjerner og juletræer. Uanset hvilken vej du vælger, skal du sørge for, at farverne passer godt til dit tema.

Festspil

Hvis du leder efter festlege til konfirmationen, der vil holde børnene underholdt, så prøv disse:

– Sæt halen på æslet

– Musikalske statuer

– Piñata-spil

– Skattejagt

Maden er lige så vigtig!

Selvfølgelig er ingen fest komplet uden mad. Du kan enten vælge kuvertmad eller en buffet, afhængigt af dit budget og antallet af gæster. Hvis du vælger en buffet, skal du sørge for, at der er noget for enhver smag. Nogle af vores favoritter er pizza, kyllingenuggets og fiskefingre, men du kan også sagtens køre i det traditionelle som frikadeller, stege med kartoffelsalat og salater.

Så, der har du det – alt, hvad du har brug for at vide om at holde en konfirmationsfest! Vi håber, at denne artikel har været nyttig.