Kom i gang med en romantisk indretning af haven

Kom i gang med en romantisk indretning af haven

5. maj 2023 1 Af redaktionen_dk

Drømmer du om en romantisk og eventyrlig have, hvor du kan drømme til synet af blomstrende planter? Så skal du da bare komme i gang med en romantisk indretning af haven! I denne forbindelse giver vi dig et par tips, som du med fordel kan benytte dig af.

 

Naturen er i sig selv romantisk, og derfor behøver det ikke være svært at indrette en romantisk have. Det handler om at lade blomster og planter bugte sig, at skabe oaser hvor man kan drømme, og måske at invitere et romantisk emne ind i haven… I det følgende får du en lille håndfuld idéer til en romantisk indretning af din have.

Et vildtvoksende eventyr

Hvis du gerne vil opnå et romantisk look, kan du med fordel lade haven være et vildtvoksende eventyr. Naturen er nemlig et helt afgørende element i den romantiske stil. Her har du altså lov til at lade haven gro og blomstre, så den bliver en ren overdådighed af farver og frodighed. Du kan skabe stier og små, hemmelige oaser, hvor man kan gå på opdagelse i den grønne have.

Roser, roser og atter roser

Bonderoser, stokroser, engelske roser… Der er roser nok at vælge mellem, og det er en god ting, når det kommer til at indrette din have romantisk. Roser er nemlig lig romantik, og de kan næsten ikke undgå at give din have dét romantiske look, du drømmer om.

 

Du kan overveje, om du vil indrette en decideret rosenhave, hvor de smukke, farverige blomsterhoveder titter frem overalt. Du kan selvfølgelig også nøjes med at indrette dig med enkelte rosenplanter.

 

Du kan med fordel vælge nogle sorter, der kan bugte og brede sig – gerne nogle, der kan klatre op ad husets mur, søjler eller planker. Du kan også investere i en rosenbue, som roserne kan vokse op omkring. Det ser nemlig enormt romantisk ud.

Der skal være plads til at drømme

En romantisk stil emmer af følelser, drømme og store tanker. Derfor skal der også være plads til at drømme i den romantiske have. Du kan med fordel skabe små kroge, hvor man kan sidde og falde hen til synet af de smukke planter og grønne blade.

 

Her handler det om at finde fine havemøbler i en romantisk stil. Det kunne være spinkle stole i snørklet metal, en bænk i træ med udskæringer eller en liggestol fyldt med feminine tæpper og puder.

På udkig efter romantik?

I dag er der rig mulighed for at finde romantik online. Her finder du alt fra de uskyldige og søde dates til de mere pikante og sanselige. Hvis sidstnævnte er noget for dig, kan du overveje sex dating, hvor du kan møde ligesindede. Du kan hurtigt komme i stemning til daten i din romantiske, drømmende og velduftende have.