Køb bøger om Business Central på logosconsult.dk

Køb bøger om Business Central på logosconsult.dk

15. april 2023 18 Af redaktionen_dk

logosconsult.dk kan du købe bøger og manualer til Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV og Navision. Her får du meget viden om programmet. Bøgerne er skrevet, så du kan få hjælp til opsætning i programmet. Du kan også bruge bøgerne som opslagsværker og læse om udvalgt funktionalitet for at forstå, hvordan du kan arbejde med det. Det kan fx være målgrupper, dimensioner, ordreoprettelse, sager mv.

Du finder også masser af gratis viden på logosconsult.dk. Her er der 40-50 videoer, hvor du får nyttig viden om, hvordan man arbejder i 365 Business Central programmet. Du finder også flere dokumenter, som beskriver funktionalitet i programmet eller du får viden om, hvordan kan håndtere et ERP projekt.

Virksomheden bag logosconsult.dk er Logos Consult A/S. Det er en konsulentvirksomhed med afdelinger i hele Danmark. Virksomheden har i flere år beskæftiget sig med ERP-programmer fra Microsoft. De har særligt specialiseret sig i Business Central og giver dagligt support til brugere af programmet. Logos Consult hjælper også virksomheder med at implementere programmet og sætter det op, så det passer til virksomhedens arbejdsgange.

Logos Consult har eksisteret i mange år, og er kendt i branchen for at skrive manualer til Business Central. Virksomheden underviser også i programmet og afholder åbne kurser flere gange om året, hvor man kan få undervisning i fx økonomistyring eller debitor- og kreditorstyring. Her er det virksomhedens konsulenter, der underviser og undervisningen tager udgangspunkt i de manualer, som Logos Consult også har skrevet. Her er der bygget fiktive regnskaber, så kursisterne har konkrete opgaver, der skal udføres i programmet. Tanken er her, at man lærer grundigt om programmets opbygning og muligheder ved at udføre konkrete arbejdsopgaver.

Logos Consult har kunder i hele landet, og beskæftiger sig primært med at supportere, vedligeholde og implementere programmet for de mange kunder. I forbindelse med implementering sørger virksomhedens konsulenter og udviklere også for at levere evt. tilretninger i programmet. Samtidigt kan konsulenterne rådgive om, hvordan man arbejde effektivt og udnytte programmets mange digitale muligheder. Det handler om at effektivisere og digitalisere arbejdsgange. Mange går også efter at opnå bedre datagrundlag og at brugere arbejder i flere forskellige programmer. Flere kunder oplever også at data bliver mere opdateret, når man anvender et nyt ERP program.

Er man interesseret i at arbejde som ERP konsulent, så kan man altid kontakte Logos Consult. Virksomheden beskæftiger konsulenter i afdelinger i Allerød og Vejle, og der er rig mulighed for at udvikle sig fagligt og bidrage til at give support på programmet samt deltage i implementering af programmet hos de mange kunder.

Bøgerne fra Logos Consult får stor ros fra dem, der køber dem. De bruger dem som opslagsværker til at finde viden om konkret funktionalitet i programmet.