Instagrams Bedste Profiler til Boligindretning med loppefund

Instagrams Bedste Profiler til Boligindretning med loppefund

18. september 2023 374 Af

 

Skrevet af Christina fra mywonderfulfinds.dk

Når jeg skal finde inspiration til alt lige fra mad, personlig stil, oplevelser og især boligindretning, ja så går jeg på Instagram – for her kan man finde inspiration til stort set alt. Det allerbedste jeg ved er, når jeg finder profiler/influenter, som kombinerer mine to store interesser, nemlig bolig og genbrug! Igennem årene har jeg fundet nogle profiler, som jeg følger fast. Det er nogle profiler, som altid inspirerer mig til nye trends og måder at style min bolig på. Jeg er vild med deres smag og stil, og sukker ofte over, hvor smukt de bor! De er dygtige til at vise måder, som man kan style loppefund på i en moderne indretning. Ind imellem er man også heldig at komme med på tur, når de besøger nogle af deres yndlings genbrugsbutikker – det er jeg især vild med, da jagten er noget af det, som jeg holder allermest af. Mine favoritprofiler bor desuden på Fyn og i Jylland, og idet jeg selv bor på Sjælland, så har jeg jo en eller anden overbevisning om, at alle genbrugsskattene findes på den anden side af broen.

Jeg har fulgt disse dygtige damer i årevis, og nu vil jeg lige dele dem her, så du også kan få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem med unikke loppefund:

 

@charlottemjakobsen

Jeg har fulgt dygtige Charlotte i flere år nu – siden hun sammen med sin mand Fredrik vandt TV2 programmet Nybyggerne (sæson 4), hvor man jo allerede dengang fik lov til at se dem udfolde deres kreativitet og gode stil, da de skulle skabe en bolig helt fra bunden. De har sidenhen købt et hus ved vandet, som de også har sat helt i stand, og indrettet på smukkeste vis – Charlottes stil er lys, let og så er hun god til at mikse farver og materialer, hvor hun især finder inspiration i naturen f.eks. træ, sten etc. Og så er hun bare virkelig god til at finde smukke loppefund, som hun styler rundt omkring i deres hjem især i deres smukke køkken. Charlotte samler blandt andet på skønne og unikke æggebægre. Ja og så er hun bare så dejlig naturlig og relaterbar, det kan jeg virkelig godt lide.

 

@mieborup

Jeg faldt helt tilfældigt over Mies Instagram profil, nok fordi hendes stil rammer ned i alt det, som jeg godt kan lide! De lyse enkle beige, off-white, cremede, douchede nuancer, som Mie holder sin profil og boligindretning i, er simpelthen så lækre! Mie er dygtig til at lave kreative løsninger i hjemmet bl.a. har hun selv skabt sit smukke firkantede marmor sofabord med enkle trælister. Mie går på loppejagt – ofte sammen med Charlotte Jakobsen, hvor de finder de smukkeste ting, som hun styler i sit fine hjem. Hun finder unikke lamper, bedårende børnemøbler og industrielle stål fund til køkkenet.

Desuden har hun den mest fantastiske høje Thorvald Lissau reol i sin stue, som er stylet til perfektion – den er jeg meget misundelig på! På børneværelset har hun fundet et kæmpe stort vitrineskab, som står på gulvet, og er fyldt med legetøj – det emmer af magi og indbyder til leg. Mie har desuden den fedeste personlige stil, hvor hun også finder meget af tøjet brugt – kæmpe inspiration!    

 

 @johannekohlmetz

Johanne har jeg også fulgt i mange år efterhånden, og hun er simpelthen the go-to, hvis man gerne vil have inspiration til sy- og krea-projekter. Johanne er lidt mere farverig og legende i sin stil – og faktisk sådan lidt lillepige-agtig, men det passer helt perfekt til hende! Johanne har skrevet flere sybøger, og hun skaber ren magi, når hun forvandler vintage- og genbrugslagner, sengetøj og tekstiler til bl.a. smukke sommerkjoler, seje sæt af skjorte + bukser og meget meget mere.

Hun er også god til at finde tekstiler med broderier eller mønstre, som hun får inkorporeret i sine designs. Jeg kan ikke sy! Men jeg elsker alligevel at følge med og bliver altid inspireret. Johanne deler også indhold fra hendes bolig, hvor hun også altid har gang i nye krea-projekter, så skal gulvet i gangen males lyserødt eller stribet, så skal soveværelset have en omgang. Og så indretter hun med loppefund – rigtig mange loppefund. Hun var nok den første jeg faldt over, som virkelig ånder og lever for genbrug, så jeg blev med det samme hooked! Johanne tager os også ofte med ud i hendes yndlings genbrugsbutikker på Fyn, hvor hun viser, hvad hun har købt og filmer rundt i butikkerne, jeg ELSKER det! 

Der findes mange skønne profiler/influenter på Instagram, men her er min top tre, når det kommer til loppefund, genbrug og indretning.