Hund og bolig kræver den rigtige forsikring

Hund og bolig kræver den rigtige forsikring

14. marts 2023 1 Af redaktionen_dk

Husk den rette forsikring hvis du har hund i din bolig

Mange af os med hund og bolig skal altid tænke på den rette forsikring. Mange tror fejlagtigt at så snart de har tegnet den almindelige hundeforsikring så er alt godt og de kan sove roligt om natten. Faktum er dog bare at din hund kan komme til skade også når det er i egen bolig og her behøver du ikke nødvendigvis være korrekt forsikret. 

Der findes mange udvidet hundeforsikringer og dissse skal du overveje

Hvorfor du bør overveje en hundeforsikring som er udvidet er fordi du tit og ofte ikke er ordentlig forsikret hvis din hund bliver syg. Hertil kan din hund også komme til skade i din bolig og her kan du heller ikke være sikker på at være korrekt forsikret.

Du skal virkelig sætte dig ind i hundeforsikringen fra start af og hvis du tegner en udvidet hundeforsikring er du tit og ofte rigtig godt dækket ind hvis din hund kommer til skade eller skal på dyrehospitalet.

Sammenlign dine hundeforsikring med andre forsikringsselskaber

Man kan tit og ofte med fordel sammenligne hundeforsikringer hos de forskellige selskaber. Der kan være forskellige dækninger men der kan også være forskel på selvrisiko og det er ikke uden konsekvenser hvis din hund pludselig bliver syg og kræver behandling på et dyrehospital.

Konklusionen er dog at selv om en ulykke sker i egen bolig kommer det meget an på din hund og hvordan denne ulykke sker og det skal du hel klart sætte dig ind i. Forvolder din hund skade på andre er der ofte dækning men sker det på dine ting eller på din egen hund er det ikke sikkert du er dækket ind med den ordinære forsikring til hunde. 

Vi råder derfor til at du sætter dig ind i dine forsikringer hos dit selskab og sammenligner forsikringer. Måske du ovenikøbet kan spare penge.