Gode gaveforslag til ægteparret der har alt

Gode gaveforslag til ægteparret der har alt

21. januar 2021 0 Af admin

Står du og skal fejre et ægtepar, der enten holder stor rund fødselsdag eller måske endda sølv- eller guldbryllup? De siger, de ikke ønsker sig noget, men du ved, du ikke kan komme til arrangementet uden en gave, og du sættes altså i en situation, hvor du er tvunget til at være kreativ mod egen vilje. Hvad med en klassisk wegner stol eller et maleri eller billede, som eventuelt skildrer et minde, du har med ægteparret?

 

Klassiske stole i gave

Wegner har formået at producere en bred vifte af ikoniske og klassiske stole, som med stor sandsynlighed vil falde i god jord hos ægteparret. Wegners udvalg rummer både lounge- og spisebordsstole i forskellige materialer og farver, så du kan udvælge den stol, som du synes, passer bedst til ægteparrets stil og behov. Et eksempel på en klassisk stol, der passer ind i enhver bolig, er Y-stolen, der med sit Y-formede ryglæn og flettede sæde sikrer komfort og æstetisk elegance.

 

Hvis du i højere grad ønsker, at din gave skal være en loungestol, kan et eksempel herpå være skalstolen, som med sin sænkede sædeflade passer godt ind og kan tjene sit formål i hjemmets mange forskellige miljøer. Sædefladen er desuden bred og med en diskret fastgjort siddepude, som sikrer maksimal komfort i de fleste siddestillinger.

En personlig gave

Har du leget med tanken om at give en helt personlig gave, vil et maleri være et godt bud på en gave til ægteparret, der har alt. Du kan vælge at få det produceret og malet, lige som du ønsker, for derved at kunne komme med en helt unik gave, som ikke er givet to gange. For at sikre du ikke kommer for langt fra ægteparrets personlige smag, kan du snuse lidt og danne dig et indtryk af  deres boligindretning for derved at komme lidt tættere på, hvilket slags maleri, de ville synes om.

 

Denne gave virker måske som et sats, men hvis du formår at ramme plet, vil du sandsynligvis ende med at være meget tilfreds med dit gavekøb.

Det vil desuden også være en mulighed at gå i gemmerne og finde et mindeværdigt fotografi, som med garanti vil skabe glæde og taknemmelighed. Billedet kan desuden også skildre en fælles interesse, hobby eller et samtaleemne, som måtte symbolisere det forhold, du har til ægteparret. Billedet kan du få trykt i ønsket størrelse og indrammet, og du får derved mulighed for at komme med en helt personlig gave.