Giv en meningsfuld firmagave til dine medarbejdere

Giv en meningsfuld firmagave til dine medarbejdere

14. april 2022 0 Af admin

Når der skal vælges firmagave til dine medarbejdere, er det altid vigtigt at finde frem til noget, som rent faktisk kan bruges af medarbejderne. Firmagaver skal være lækre og brugbare, men de kan faktisk også være brugbare for dig som virksomhed på samme tid. 

 

Det kan eksempelvis være drikkedunke med tryk af dit firma logo, der skaber værdi for dine medarbejdere, mens det påtrykte logo på samme tid vil vise din virksomhed frem for omverden. 

 

En brugbar firmagave 

Der skal drikkes flere liter vand om dagen, og derfor er en drikkedunk altid et brugbart stykke tilbehør i alle livets situationer. Det gælder både på jobbet, hvor der skal drikkes vand, mens der arbejdes, mens det også gælder i andre af hverdagens situationer som eksempelvis i toget, på rejsen, på stranden eller i fitnesscentret. 

 

I alle disse situationer og mange andre har dine medarbejdere brug for at drikke vand, og der er ingen grund til, at de ikke skal drikke vand af en drikkedunk, de har fået fra dig. En drikkedunk med logo er således en brugbar gave, som dine medarbejdere vil værdsætte, mens drikkedunken på samme tid skaber værdi for din virksomhed ved at vise firmalogoet frem i lokalområdet og alle andre steder. 

 

Din virksomhed vil blive synlig, når dine medarbejdere tager drikkedunke med tryk med til sport, når de giver børnene dem med i skole, eller når de bruges i hvilken som helst anden sammenhæng i det offentlige rum. 

 

Netop derfor er drikkedunke med tryk effektiv branding af din virksomhed, der på samme tid vil skabe værdi for dine medarbejdere, og derfor er drikkedunke med tryk et godt valg til en del af firmagaven til eksempelvis jul. 

 

Mange muligheder for valg af drikkedunke med tryk

Når det kommer til at købe drikkedunke med tryk, behøver du ikke vælge den tarvelige udgave i tyndt plastik, der kommer til at lugte surt efter noget tid. En drikkedunk kan være meget andet, og du kan derfor sagtens vælge lækre drikkeflasker i glas, stål, aluminium eller plast i høj kvalitet. 

 

Dine drikkedunke med tryk kan på den måde blive til et lækkert stykke tilbehør, som kan bruges igen og igen af dine medarbejdere, og som nemt kan gøres rent. En god drikkedunk mister ikke kvalitet over tid, og den kommer ikke til at lugte, og det kan derfor betale sig at vælge kvalitet, så dine medarbejdere får lyst til at bruge drikkedunkende igen og igen. 

 

Personlige drikkedunke til events, sportsbegivenheder og lignende 

Hvis din virksomhed skal deltage i et motionsarrangement eller lignende, er indkøb af drikkedunke med tryk et oplagt valg. Her vil det skabe synlighed og fremvise din virksomhed på effektiv vis, når I alle tropper op med ens drikkedunke, mens dunkene i denne sammenhænge naturligvis også vil tjene et praktisk formål. 

 

Du kan også dele dine drikkedunke med tryk ud til messer og andre events, så dit logo og din virksomhed får endnu større synlighed ved både eventet og i lokalområdet efterfølgende.