Find det bedste sengetøj

Find det bedste sengetøj

30. marts 2022 0 Af redaktionen_dk

Sengetøj kommer i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilket materiale der passer bedst til ens behov når det kommer til at vælge sengetøj. Materialerne har også forskellige egenskaber, som alle adskiller sig fra hinanden, hvilket bestemt heller ikke gør valget nemmere. For mange kan prisen og udseendet være afgørende men det er bestemt ikke kun dette man bør have med i sine overvejelser, når sengetøjet skal udskiftes. Valget af sengetøj kan været ret afgørende for din nattesøvn, alt efter hvilke problemer du oplever mens du sover. Derudover kan dit sengetøj også forlænge din dyne og din pudes levetid.

En af de rigtig populære materialer når det kommer til sengetøj er bambus. Bambus består af runde fibre der er med til at fremstille et utroligt glat garn, og dette sikrer at sengetøj af bambus føles helt ekstremt blødt mod huden. Derudover kan bambus også absorbere rigtig meget fugt, hvilket gør at materialet forbliver tørt i længere tid end andre materialer og dufter friskt i lang tid. Desuden er bambus naturligt allergivenligt og fibrene er uden kemisk behandling, så bambus bidrager også til den indre sundhed såvel som det ydre velvære. Det er ikke kun velværen bambussen bidrager positivt til, det er også dit hår – hvis du vælger hovedpudebetræk i bambus sikrer du dig, at dit hår ikke ugler gennem natten og at du ikke vågner med morgenhår.

I Ifølge eksperter er bambus sengetøj noget af det bedste materiale at købe sit sengetøj i, desuden har bambus planten antibakterielle egenskaber. Udover at det både føles silkeagtigt og enormt blødt mod ens hus, så kan kroppen også nemmere ånde gennem bambus end ved andre materialer.

Bambusplanten frigiver mere ilt end nogen anden plante, så når du vælger bambus som materiale til dit sengetøj er du også med til at bidrage positivt til CO2-udviklingen, da bambus reducerer store mængder C02 grundet bambussens store ilt frigivelse.