Escape room – løs missioner inden tiden løber ud

Escape room – løs missioner inden tiden løber ud

24. maj 2022 0 Af admin

Escape rooms har været et populært koncept og oplevelse rundt i verdenen, men det er også blevet meget kendt i Danmark. Der er escape rooms over hele Danmark, hvilket gør at der er mange steder hvor du kan opleve et escape room.  

Hvis du og dine venner elsker at løse gåder, lede efter ledetråde, og altid gerne ville løse en mission, så er en escape room oplevelse den perfekte ting for jer. Som gruppe skal I sammen arbejde for at løse en mission inden for en bestemt tid. 

Hvad er et escape room? 

Måske har du hørt lidt om escape rooms, og syntes at de lyder interessante, men du er ikke helt sikker på hvad de er. Så hvad er et escape room, egentlig? 

Et Escape Room er et fysisk rum, hvor en gruppe skal arbejde sammen for at løse en mission. Missionen består af en række gåder, ledetråde og opgaver som skal løses på inden for et bestemt tidsrum. Dette er typisk 60 minutter, dog kan tiden varier alt efter hvor du tager hen, og nogle steder kan du vælge hvor meget tid du gerne vil have. 

Slutmålet kan være at finde en nøgle eller kode til udgangsdøren, hvor efter missionen er slut. Dog kan det også være du finder en nøgle eller kode, som leder til endnu en mission, nogle escape rooms har flere rum, som du skal ud af.  

En unik oplevelse

Escape rooms er en helt unik oplevelse, og det er noget som du bør opleve sammen med dine venner, eller din familie. Dette er en oplevelse, som styrker jeres sammenarbejde og kommunikationsevner, samtidig med at man har det sjov, og får brugt hovedet.  

Denne oplevelse vil skabe minder, som I kan snakke om i lang tid, og hvis I syntes det er fedt, så kan I altid gøre det igen en anden gang. Rummene bliver ændret, og dette betyder at du kan tage hen det samme sted, og få en helt ny og unik oplevelse. Men I kan også vælge at tage til et escape room et andet også giver jer en helt unik oplevelse.