Er det tid til at gå din internetsaftale igennem? 

Er det tid til at gå din internetsaftale igennem? 

28. juni 2021 1 Af redaktionen_dk

Er det tid til at gå din internetsaftale igennem? 

Det er altid en god ide at kigger sin internetaftale igennem engang imellem, der sker meget på området lige nu. Og der sker ændringer med lynets hast, så hvis du tænker over om du betaler for meget for dit bredbånd så er det bare med at komme i gang.  

I dag er bredbånd den mest almindelige type internet her i Danmark og med god grund, med bredbånd har du væsentlig bedre muligheder end før. I takt med udviklingen på internettet, er forbindelserne blevet bedre. Med bredbånd kan du opnå en større hastighed på dit internet, både på upload og download. Samtidig får du med bredbånd en meget stabil internetforbindelse, der gør det muligt at surfe hurtigt rundt på internettet. Det giver dig mulighed for at streame film og serier, uden afbrydelser fordi den mangler at downloade det sidste.  

Der er flere forskellige måder du kan modtage bredbånd på, og hvad der er bedst for dig er svært at sige det kommer meget an på dine behov. Du kan modtage bredbånd igennem en almindelig trådet forbindelse, enten kabel-tv eller telefonstik. Du kan også være en af de heldige der bor i et område hvor der er ført fiber, her vil du kunne modtage høje hastigheder og meget stabilt internet. 
Derudover er der muligheden for mobilt bredbånd, som kan være en stor fordel for dig på farten. Med mobilt bredbånd kan du nemlig tage internettet med dig på farten i toget, bussen eller på ferien i campingvognen eller sommerhuset. I princippet kan du have internettet med dig overalt, det eneste du skal være opmærksom på er at der desværre endnu ikke er god dækning over alt i Danmark.  

Der er mange forskellige hastigheder at vælge imellem, og prisen svinger også meget fra udbyder til udbyder. Du kan f.eks. få en hastighed der hedder 1000/1000 mb ved nogle selskaber, hvor du ved andre kan få 1000/100 mb. Det er også muligt med en noget mindre hastighed på 300/50 mb forbindelse. Når du skal vælge hastighed skal du huske at kigge på prisen samtidig, nogle gange kan det faktisk være billigere for dig at vælge den lidt højere hastighed fremfor den lavere. Priserne er meget forskellige fra udbyder til udbyder.