En guide til blomster til din have

En guide til blomster til din have

7. juni 2022 0 Af redaktionen_dk

Blomster er en fantastisk måde at give farve og liv til haven på. De kan også bruges til at tiltrække bestøvere som bier og sommerfugle til din have. Hvis du er på udkig efter nogle blomster til at plante i din have, så kig ikke længere! I dette blogindlæg vil vi diskutere de bedste blomster til at plante i din have baseret på deres blomstringstid og farve.

Nogle af de bedste blomster at plante i haven er enårige planter. Enårige planter blomstrer i én sæson og dør derefter. Det betyder, at de skal plantes om hvert år. Nogle af vores foretrukne etårige blomster er impatiens, petuniaer og morgenfruer.

Hvis du er på udkig efter en blomst, der blomstrer hele sæsonen, kan du overveje at plante en flerårig plante. Stauder vender tilbage år efter år og skal kun plantes om med få års mellemrum. Nogle af vores yndlingsstauder er dagliljer, hostaer og iris.

Er du på udkig efter noget lidt anderledes? Overvej at plante løg! Løg blomstrer en gang om foråret og går derefter i dvale i løbet af sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstre om foråret. Nogle af vores yndlingsløg er påskeliljer, tulipaner og liljer.

Påskeliljeløg: påskeliljeløg er en af de bedste blomster at plante i din have. De blomstrer en gang om foråret og går derefter i dvale i sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstrer igen om foråret. Påskeliljer er en fantastisk måde at give farve og liv til din have!

Tulipanløg: Tulipaner er en anden fantastisk blomst at plante i haven. De blomstrer også én gang om foråret og går derefter i dvale i sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstrer om foråret. Tulipaner er en fantastisk måde at give farve og liv til din have!

Lilje-løg: Liljer er en anden fantastisk blomst at plante i haven. De blomstrer om foråret og går derefter i dvale i sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstrer om foråret. Liljer er en fantastisk måde at give farve og liv til din have!

Irisløg: iris er en anden fantastisk blomst at plante i haven. De blomstrer om foråret og går derefter i dvale i sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstrer om foråret. Iris er en fantastisk måde at give farve og liv til din have.

Scilla-snepryd: Det er en anden god blomst at plante i haven. De blomstrer om foråret og går derefter i dvale i sommermånederne. Når efteråret kommer, begynder de at vokse igen og blomstrer om foråret. På denne her side kan du finde dem til en god pris.