COSRX produkter er det nye sort indenfor beauty produkter

COSRX produkter er det nye sort indenfor beauty produkter

1. april 2022 0 Af redaktionen_dk

COSRX unikke formel og effektive ingredienser gør dem ideelle til at bekæmpe hudorme og andre problemer, som mange mennesker oplever. COSRX sælger en række forskellige slags produkter, der alle er designet til at tackle hudproblemer. Deres populæreste produkt er deres AC Collection Blemish Spot Clearing Serum, der effektivt bekæmper hudorme og urenheder. Dette produkt indeholder naturlige ingredienser som koreansk ginseng og aloe vera, der gør det sikkert at bruge på selv de mest følsomme hudtyper. COSRX sælger også et bredt udvalg af andre produkter, herunder ansigtscreme, øjencremer og fugtgivende spray. Alle disse produkter er lavet med de samme effektive ingredienser og er designet til at give den bedste mulige pleje til din hud. Du kan altså derfor finde en masse gode, og sunde produkter som der kan være fri for mineralske olier, parabener, parfume, silikone, sulfater, syntetisk parfume og eller udtørrende alkoholer. Man kan altså godt sige du er i trygge hænder når du benytter deres produkter. Et andet godt COSRX produkt er deres COSRX sunscreen som er en koreansk solcreme.

Her er 9 gode tips og tricks til en sund hud

1. Vask dit ansigt to gange om dagen med lunkent vand og en mild ansigtsrens. Undgå at bruge en vatpind, fordi dette kan irritere huden. Du skal generelt være påpasselig med hvad du bruger i ansigtet. Huden er sart og bryder nemt ud i urenheder.

2. Brug en fugtgivende ansigtscreme eller -olie. Hold dig væk fra produkter, der indeholder alkohol, olie eller parfume, da disse kan tørre ud og irritere din hud. Det virker simpelt, men rigtig mange produkter indeholder desværre en eller flere af disse.

3. Spis sundt og drik rigeligt med vand for at holde din krop hydreret. Det er godt, fordi det hjælper med at holde din hud fugtet og undgår, at den tørrer ud. Tør hud er mere tilbøjelig til at bryde ud i urenheder, ligesom den er mere sårbar over for solens stråler.

4. Undgå at røre ved eller gnide dit ansigt unødigt. Huden bliver let irriteret når man kløer eller rør sit ansigt. Samtidig har man også en masse snavs og bakterier på fingrene, da man rør ved en masse forskellige overflader. Dermed får man også mange forskellige typer bakterier på fingrene/hænderne, som man helst vil undgå at få i hovedet.

5. Sørg for at brug ordentlig makeup. Der er meget makeup der er dårligt for din hud, og det er som regel den billige slags. Mange firmaer sparrer og bruger kopivarer for at mindske omkostningen og øge profitten. Dette bør du ikke byde dig selv.

6. Brug en fugtighedscreme, der er beregnet til din hudtype, efter du har vasket ansigtet. Dette er også godt til om vinteren, hvor din hud er ekstra udsat.

7. Anvend en solcreme med minimum faktor 15, når du skal ud i solen. Det er lækkert at være lækkerbrun, men din hud og celler synes det er knap så fedt.

8. Brug en øjencreme dagligt for at beskytte mod aldring og rynker.

9. Undgå at røre ved dine øjenlåg og undgå unødig spredning af bakterier.