5 ting, du skal overveje, før du køber en IPL-hårfjerner

5 ting, du skal overveje, før du køber en IPL-hårfjerner

15. januar 2022 1 Af redaktionen_dk

En IPL-hårfjerner er en enhed, der kan bruges til at fjerne uønsket hår i ansigtet og på kroppen. Hvis du overvejer at købe en af disse maskiner, er der nogle ting, som du bør vide, før du foretager dit køb. I denne artikel vil vi diskutere fem vigtige ting, som du skal overveje, før du køber en IPL-hårfjerner til din virksomhed eller til hjemmebrug

1) Hvilken type maskine vil jeg have?

Der findes to typer IPL-hårfjerningsapparater på markedet: til hjemmebrug og til professionel brug. Maskiner til hjemmebrug er typisk mindre og billigere end professionelle modeller. De er også lettere at betjene, hvilket gør dem til et godt valg for folk, der aldrig har brugt en IPL-hårfjerner før. Professionelle modeller er større og mere kraftfulde end modeller til hjemmebrug . De har også flere funktioner, hvilket kan gøre dem til et bedre valg for folk, der leder efter en maskine, der kan mere end blot at fjerne hår.

2) Er vedligeholdelsen nem?

En ipl hårfjerner kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde dem i orden. Nogle maskiner kræver mere vedligeholdelse end andre. Sørg for at læse producentens vejledning omhyggeligt for at finde ud af, hvor ofte maskinen skal rengøres, og hvilken type rengøringsmidler der kræves.

3) Har jeg nok plads i mit hjem til udstyret?

IPL-hårfjerningsmaskiner kan være ret store, i forhold til hvilken maskine du vælger. Hvis du ikke har meget plads i dit hjem, er det vigtigt at sikre dig, at den maskine, du vælger, passer godt ind i den skuffe eller det skab, hvor du planlægger, at den skal opbevares. Du kan også gå efter den mindste maskine, der findes, hvis du gerne vil have den med i tasken, når du skal på ferie.

4) Vil det virke på min hudfarve?

Ikke alle IPL-hårfjerningsmaskiner er lige gode. Nogle virker bedre på visse hudfarver end andre. Desværre er der tendens til, at IPL-hårfjernere virker dårligts på mørke hår og på de helt lyse hår. Men undersøg det, inden du køber maskinen.

5) Hvor meget vil du få den brugt?

Det lyder jo helt fantastisk, at al ens uønsket hår bare sådan forsvinder. Men det kræver en udholdelig indsats med gentagende behandlinger i starten, inden lys-impulserne har fået fat i hele hårvæksten. Du må selv afgøre, hvor mange sessioner du kan leve med. Hvis mængden af hår er stor, lyder det som et arbejde, der tager flere års, men for at se en forandring, så kræver det nogle behandlinger i starten 3-5 behandlinger, til gengæld reduceres hårvæksten.